Мини плюс. У меня нет выбора, я влипла

12.11.09
04:10               
***
Не сплю, мій сон давно пішов гуляти,
А я одна повинна ранок зустрічати,
А я одна. Мені ніхто не треба,
Ні сонце, ані місяць, ані небо.

05:00             
***
У меня нет выбора, я влипла,
Никуда не денусь от знаменья,
Шанс крутой однажды в жизни выпал,
Для секрета подыскать решенье.


Рецензии