Шепiт

прихились до землі,
щоб почути у вітрі мій голос
і співи цикад
між тендітним цвітінням дерев.
прихилися на мить,
щоб нарешті забути про гордість.
чуєш шепіт трави?
то до тебе мій спів долинав.
видихай це повітря,
аби не осіло в легенях
жовтим зоряним пилом,
що з неба в траву опада.
зачерпай із ріки мою кров,
та коли її вип'єш
не кажи
що це просто вода...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.