Ни, розумиють вси що Бог давно за Нас

Які гарненькі українська та російська мови,
А чи треба  їх разом вчить?
Що, наш Народ і далі у неволі
Панів нема давно, але ж Нам разом жить.

Ми маєм Все і землю, хліб та воду,
Податки платимо не тільки за пальне,
Ми маєм душу та волю Великого народу,
Чому бажає хтось Нас ще чому-то вчить.

Да є поняття – наша рідна Хата,
Це є земля де ми народились,
Це є батько та наша рідна мати,
Де ми дітинство провели колись.

Мені казали: –  Потрібно здать екзамен,
Щоб бути громадянином Страни,
Кобзарь Шевченко питання так не ставив
Едина Україна i Росія це є - Ми.

Життя маленьке та бажань багато
Ні, не можливо розділити Нас,
Зробить рабів та всіх Нас закувати,
Ні, розуміють всі що Бог давно за Нас.

 © 19.05.2004   ст.Т.Шевченко г.Сміла


Рецензии
Как горько СЕЙЧАС читать эти строки.

Ольга Петровна Воронцова   17.01.2015 23:20     Заявить о нарушении
Да уж! Не то слово что горько!

Спасибо Ольга за посещение и мнение!

С уважением Серж!

Серж Одесский   20.01.2015 15:31   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.