Ти не скажеш грiзне -Фе

Ти не скажеш грiзне:-Фе,
Якщо випьеш Nеskаfе!
Чашка кави - насолода,
Умiлiння та свобода.

Гарний запах, гарний смак,
Тож купуй його чудак.
Зовсiм ти не пожалiэш,
Якщо душу i'м зiгрiеш,

Це ж розмова, розумiння,
З неба сонячне промiння,
Чудний смак и гарна кава
Э бадьорости уява.

Кожен день його ласую,
Кажу чесно - не пасую.

Я йому вклоняюсь низько,
Вiн у сердцi, вiн так близько,
Вiн шлунок и душу ранить,
Та до себе мене манить.

11.10.2009г.


Рецензии