What s in a name...

What’s in a name? – Shakespeare wrote.
I won’t argue with this note,
But in my mind names have much sense,
Caused by the nature’s influence.

Some people’s names remind of flowers
Grown in the gardens, woods, by towers:
Narcissus, Daisy, Margaret, Rose...
Praised so high in rhymes and prose.

And when I look into your eyes,
I can’t avoid then joy, surprise:
Blue as the sky and tender as a daisy,
They make me feel so high and crazy!


Рецензии
Для кое-кого это объяснение лучше перевести на русский...)))
Прекрасное объяснение в чувствах!

Татьяна Васса   14.01.2011 21:48     Заявить о нарушении
По русски это будет не так романтично.

Хельга фон Краузиньш   14.01.2011 21:58   Заявить о нарушении