Верасень

Колькі раз я хацела забыцца
(можа тясячу, можа больш)
забыцца, што ты існуеш,
што палова мяне  з табою,
а палова цябе -заўсёды са мной.

Толькі ВЕРАСЕНЬ не дае забыцца,
Толькі ЁН не дае мне заснуць.


Рецензии