Закриваю очi вiдлiтаю в небо...

Закриваю очі – відлітаю в небо,
Там немає болю, там нема потреби.
Всі думки і мрії, моє серце в тебе,
Тільки б поруч бути, ось що мені треба!

І земні багатства, і пелюстки квітів,
І веселки сяйво, і все інше в світі,
Поруч із тобою, ширмою мов вкриті,
Я ж, рахую прожиті з тобою миті!

Поруч ти – і мої мрії кольорові,
Виникають наче марення раптові,
Адже я романтик у своїй основі,
Неспроможний жити в світі без любові.

22.01.2009


Рецензии