Я пишу все вiршi та чомусь смурна

Я пишу все вірші та чомусь смурна
Відчуваю серцем,
Що з тобою я.
Телефон звонить
Й все для мене зникло
Залишився тільки ти.
Я для тебе милий напишу вірші,
А коли піду я залишу сліди.
А піду ж з тобою тільки я туди.
А куди?- спитають
Я ж відповідати стану
Да туди,де рай і пекло,
І усім колись там бути.


Рецензии