Отру вся б милий, отру вся б любий, як би то не я

Отруївся б милий,
Отруївся б любий,
Як би то не я.
Серденько боліло
Все ж то відчуває
На собі воно,
Бо воно ж кохає
До нестями вірного свого.
А хто він запитують люди
Я ж відповідаю милий мій,Сергійко.
Голова темненька,
Очі й так мудренькі.
Посмішка чудова,
Тільки крізь уж сльози покищо вона.


Рецензии