Телефон мовчить, грошi закiнчились

Телефон мовчить,
Гроші закінчились.
Душечка сумує
Її не вистачає.
Голова болить
Час відпочивати.
Вона ж не кричить
Й мене уж не лаїть.
Така собі дівка,
Зовсім молодая
Й життя ще не знає
Мене ж розуміє,
Й мені помагає,
Як не ділом,
То словом
Мене підіймає.


Рецензии