Солодкий Cон

Солодка ніч. Солодкі сни. Спочинь, засни...
Хай знову сняться: суцвіть весняна повінь
і грона зір і Овен, що зачепився рогом за одвірок
і ця забута Богом
           дорога Звіра, що янгола покликав в поміч...

Чарівні сни. Чарівнодення добу химерно поділило.
Ти спиш і набираєш сили щоб знов пірнути у щодення
і Світ хоч на дещицю змінити і живу водицю
відпити з Джерела Святого...
"Усе від Бога" - приймаєш ти на ніч молитву
Та в осяйную тогу вбираєш Душу.
Йди, Небого, в серпанок, що зайнявсь на Сході.

Тобі лишається на споді бурштинова краплина в чаші золотій
Їй ти присвячуєш години споглядання, уява вимальовує єднання
на тій, на іншій стороні...Ні ти не думай, все нормально!
Малюй пастельно чи гуашно, чи аквареллю по воді...
Дістанеш в подарунок повість на глиняній табличці
Ти пам'ятаєш як читав її
тоді?...

------------------------------
©2004 - 2011 Ingvar Olaffson


Рецензии