Причастя степове

Цвіт буркуну і молочаю,
І полину, і чебрецю...
Без крил додому полечу,
Коли втомлюсь чи заскучаю.

Вдихну пахкі цілющі трави,
Прийму причастя степове -
Душа весняно оживе,
Благословить любов і справи.

У морі стебел і квіток
Із ковили і звіробою
Зроблю букет,
              візьму з собою,
Як степу рідного ковток.


Рецензии