ЖИВИ

Як ти такого вже не буде,
Ніким тебе не замінить.
Та серце пам’ятати буде,
І буде спогадами жить.

Я не забуду, як навчив
Мене життя ти цінувати.
А серце буде пам’ятати,
Що означає це „кохати”.

Запам’ятаю назавжди:
„Як змушують тебе – ЖИВИ!”
Життя уроки і кохання
Ми мали з ночі й до світання!..

Як ти такого вже не буде,
Ніким тебе не замінить,
Та серце пам’ятати буде,
Заради пам’яті буде жить...


Рецензии
Як чуттєво... зараз саме так почуваюся.. Тому ваше творіння мені запало до душі...

Эмма Эклипс   13.01.2011 23:39     Заявить о нарушении