Для нас нема неба

Може, ти хочеш,
А може, так треба,
Та це не важливо -
Для нас немає неба.
Може, помилка,
А може, дилема,
Для нас немає неба -
Та це не проблема.
Може, навмисне,
А може, раптово
Для нас не стало неба,
Знову, повторно.
Можливо, не хочуть,
А може, не треба
Не місце нам на небі,
Не створені для неба?
Можливо, так буде,
А може, і ні,
Для нас Пекло буде
У надрах землі.
Для таких, як ми
Небес не буває.
Таким місце у Пеклі,
Подалі від Раю...


Рецензии