Для слави Бога

Я на цій землі
Лише для слави Бога,
А тому в душі моїй
Щезла вся тривога.

Я живу на цій землі,
Щоб прославити Творця.
Тож нехай у цих рядках
Лине слава до Отця.

На усе є воля Божа,
Аби виправилась рожа.
Аби личико ти мав,
Бог Свою подобу дав.

Так прослав Батька, Творця,
В своїх справах, без кінця.
Бог – початок і кінець.
Не срами Його вінець.

В добрих справах, та в піснях,
В милосерді, та в віршах
Бога, Батька прославляй,
Нечисть з себе виганяй.

Пиху, жадність, всю заразу
Проганя Господь відразу.
Будь із Богом за одно,
Та не лізь в гріха багно.
Тож подумай сестра й брат,
Кому буде Господь рад.
Чи ти був для Бога слава,
Чи віра твоя лукава?
*****


Рецензии