Осень

Листя жовтіє на деревах
І тихо падає до ніг,
Тому що наступила осінь
І скоро піде перший сніг.

Ключі птахів по небі линуть,
Сумують верби у дворі,
І лиш самі вічно-зелені
Стоять ялинки, як царі.

Похнюпились пожовклі квіти,
Їм хочеться ще довго жить,
Але нажаль зла тітка- осінь,
Все ж змушена їх всих убить.

Та не така і зла та Осінь,
Це ж її доля так робить,
Щоб навесні, уже зелені
Вони всі знову ожили.


Рецензии