Душа и гроши

Душа, гроші – такі різні слова,
Та між ними все ж є поєднання,
У своєму житті ти попробуй без них,
Так то буде лише існування.

Без грошей ти не зможеш в крамницю підти,
Й заплатить за своє лікування,
І вдягнутся, й поїсти не зможеш без них,
Й після школи продовжить навчання.

Та не гроші одні мають бути в житті,
Має бути і ще щось близь серця
Там у добрих і навіть поганих людей
Заховалась душа й тихо б'ється.

Хоч її ми не бачий, й не покаже ренген,
Ну її має кожна людина,
Та якщо ти вже надто жорстоким стаєш,
Вона плаче, стражда й тихо гине.

Гроші – це невід'ємна частинка життя,
І душа в ньому значення має.
Тож не треба між них вибирать навмання,
Гроші й душу життя поєднає.


Рецензии