Вiриться знову, що щастя прийде

Віриться знову,
Що щастя прийде.
Віриться знову,
Що ти моє щастя.
Віриться буде кохання у нас,
Вірші не будуть такими сумними,
Ти не заплачеш
І я не заплачу.
Ти не кричатимеш,
Й я не кричатиму.
Серце невтомно все бється в душі,
Матінка пісня сумна ожива,
Хочеться птахом летіти мені.


Рецензии