Ти немов зiронька ясна

Ти немов зіронька ясна
Світишся знову та знову.
Ти немов зіронька ясна
Знову даруєш життя.
Руки твої вже тремтять,
Серденько бється стрімкіше,
Очі твої не болять,
Коси чудові у тебе,
Усмішка проситься в пляс,
Вірші все пишуться знову і знову,
Кожного разу чудові.


Рецензии