В який лiс сьогоднi йти

У лісів, як у людей –характери різні
В тім співає соловей свої дивні пісні
Цей густий, що не пройде маленька дитина
А у цьому в нас росте ожина – малина

Кожен може до вподоби собі вибирати
В який ліс сьогодні йти. Чи гриби збирати
А чи просто походить по моху мягкому
Чи послухати птахів  та й іти до дому
 
Але зустріч не пройде із лісом даремно
Не захочеш звідти йти поки стане темно
Там повітря, як нектар, цілюще, здорове
І до дому принесеш враження казкове


Рецензии
верно в лесу тоже, хозяин есть
кто как его называет
кто то лешим
а кто то гномом
коли пошли в лес
возьмите солому
но не костра ради
а им для постели
и обойдут вас
препятствий метели

очень понравилось
восхищён
очарован

Владимир Гельм   21.02.2011 14:50     Заявить о нарушении