Далеке-близьке

Між нами -
і далеке, і близьке:
уже удвох,
але іще не пара.
Тремтить в долоньці
щастя боязке,
а, може, то й не щастя,
а примара?

Голубонько,
не віднімай руки,
дай шанс чуттям,
що роблять перші кроки -
вони сьогодні,
наче малюки,
цікаві й полохливі,
мов сороки.

Вони в сум'ятті
(з ними теж і ми),
їм хороше
і трішечки бентежно,
бо день весни
вродивсь серед зими,
і любиш ти,
і я люблю безмежно.

Між нами -
і далеке, і близьке...


Рецензии