НОЧЬ

Ніч наступила,
зіроньки сяють,
пташки поснули
й уже не співають.
Місяць на небі
То видно, то ні
А я все сумую
Одна втишині.
Сумую за сонцем
Й за пройденим днем,
Сумую за вітром
І літнім дощем.
За пташкой,
Що тихо у лісі співа,
За квіткой у лузі,
Що видно здаля.
За лугом і лісом,
За теплим ставком,
За другом щастливим,
Й вишневим садком.
Сумую за всім я
В нічній тишині,
Тому що не спиться
Чому-то мені.


Рецензии