Война

Ми пам'ятаєм про війну,
Ми пам'ятаємо про ті жахливі роки.
Як гинули за Батьківщину люди,
А на полях же бою чулись звуки,
То смерть гукала голосом гармати
До себе воїнів з життям прощавшись.
А вдома залишалися дружини й діти
І плакали вони, ну що ж робити
Синів й батьків уже не повернути.


Рецензии