Кохання

Кохання - біль,
Кохання - сум,
Кохання - втрачений весь ум,
Кохання з'явиться нежданно
Буває з ревностю й стражданням,
Бува з гірким розчаруванням,
Аяк комусь всміхнеться щастя,
Пройдуть всі біди і ненаст'я,
Коли гріхи всі Бог простить
Два серця поєднає вмить
Назавжди і на все життя
Кохання піде в майбуття.


Рецензии