Моя огненная труба

Моя огненная труба
Скажи чому кричить душа,
Чому в очах зоря погасла,
Чому упасти в яму хочеться мені,
Чому в руках тримаю фото
На нього котиться сльоза,
Чому немов залишилась сама
І втіхи більш мені нема,
Чому на себе я дивлюся,
І страх охоплює мене,
Чому ніхто не розуміє,
Як страшно залишитися без нього,
І як здається, що всю душу
Хтось вивернув нам на ізнанку.


Рецензии