ПоручЧень

Ми багато чудесні, й різні,
Деякі кволі - жовторотики,
Поруч надії, мабуть чесні,
.......Що поробиш, ось такі,
Ми створіння.Чуємо що, Підстаркуваті,
.........Поручень тримаємо ніяк, необачні.


Рецензии
опять оригинальный укр.язык

Борович Олег   06.09.2011 20:33     Заявить о нарушении