Мини. Где прогресс стоит отныне? укр

21:19            
***
Нема світла й спать не можу,
Злії  думи знов тривожать:
Що змінилось в ріднім краї?
Я чому переживаю?
Вибач. Друже, хочу зміни, -
Де прогрес стоїть віднині?


Рецензии