Теперь могу я кушать сало

       Українець з Одеси.               

             Я маю паспорт України.
             Приходьте друзі на коньяк.
             Ми разом с правим паспортини.
             Тепер не турок я!- Козак!
                Олекса Рєзников


Закінчився мій вік кошерний,
Коли тверезий зранку мент,
Поклавши гроші до кишені,
Мені вручив цей документ.
Я – українець! Богу слава!
Ось паспорт, де тризуб горить…
Тепер я можу  їсти сало
І в синагогу не ходить!!!

            * * *
 
  Стрибав козаче на коня.
  Тепер рачкує «на коньяк».   
 


               
               


Рецензии
Чудово!
Ой, брате, бачив я немало,
Як ти й з зеутом* лопав сало!
-----------------
* Теудат зеут -израильское удостоверение личности, тот же паспорт

Вилен Белый   01.03.2011 00:12     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.