Давай розийдемось

«Давай розійдемось»

Знаєш, не біда, що чужі слова розірвали на три:
Ми дізнались, якими стали насправді.
То не біль, не образи, то совість гризе надвечір`я,
Не дозволяє заснуть, в самоті шукає поради.

Давай розійдемось,
Нових сил наберемось.
Ми самі вирили прірву,
Розтавили кордони не від безсилля.

Наші зустрічі, одкровення, цілунки, обійми –
Ми самі забули, чи просто забили на них.
Знаєш, не біда: в нас попереду новий етап,
У життя візьми своє, не мрій про щастя на двох.

Давай розійдемось,
Нових сил наберемось.
Ми самі вирили прірву,
Розтавили кордони не від безсилля.

2010р., грудень


Рецензии