Божественные катрены 5-8 франц. , рус. , англ

See also: www.aflitunov.fo.ru (QUATRAINS)

                5

                Прав Моисей: от бога все.
                Прав Иисус: любовь спасет.
                Мухаммед прав: един исток.
                И Будда прав: во всем есть бог.


    
                6

                И все – ничто, лишь чей-то сон.
                Куда бог делся, где же он?
                И предал тот, кто был влюблен.
                Исчезла жизнь в уме моем.


                7

                Я люблю растворяться в тебе,
                Записавшись в твою многомерность.
                Твои истина, свет, любовь и добро
                Помогают взлететь мне над скверной.
   

                8

                Я переполнен любовью к тебе
                В удовлетвореньях взаимной страсти.
                В прошлой жизни была ты учителем мне,
                А я послушником и братом по несчастью.


                EN

                5

Moisha is right : everything is of God.
Jesus is right : Love will save.
Muhammad is right : the origin is unique.
And Buddha is also right : everywhere is God.



                6

And everything is nothing, only a dream.
Where is God, where did he go from me?
One betrayed me who fell in love with me.
And my soul disappeared to be always free.


                7

Entering your many dimensions
I like to dissolve inside You.
And your Truth, Light, Good, Love
Help me to take my wings over vile crews.


                8

I’m full by love with you
In the passion for mutual satisfaction.
And when you were named a tutor
I was your best pupil.


Рецензии