***

Я чекаю на чудо..моє Чудо..це Ти..
Я так мрію про диво..Подаруєш мені?
Я не знаю, чи люблю, все ж ти світло моє..
Відчуваю твій подих..через відстань..Ти є..
Чую стук твого серця..зачекай, не лети!..
Сил нема більш чекати..ти не в силах піти..
Бачу погляд крізь сон..в ньому кличеш мене..
Із замерзлих вікон бачу в світлі Тебе..
Залишатись не можна, але холодно йти..
Подарую усмішку..моє сонце, світи!..
Я віддам тобі ніжність, що тримала так довго..
Поцілуй мене в губи..я кричатиму мовчки..
Заховає нас небо, тихе, зоряне, темне..
Моє сонячне диво..знов приходиш до мене..


Рецензии
дуже щиро*

Ди Мэй   10.01.2011 16:01     Заявить о нарушении