Тво риси...

Твоє ім’я… з ним краще в світі жити,
Воно як пелюсток троянди тої,
Уваги не позбавлене людської,
З ним сумувати краще та радіти.

Твоя краса… вона мов сонце гріє,
Та надихає і надалі жити,
Лишень добро, не лихо всім робити
І йти упевнено в солодкі мрії.

Твоя фігура… образ і постава
Увіковічені назавжди в серці,
Не пройде навіть шість десятків терцій,
Один і той же бачу сон яскравий.

Твої манери… твоє серце й врода
Тендітніше за тисячу пір’їнок –
Охоплює не місто, всю країну,
Заполонить і моє серце згодом.

Твоє волосся… райдужне мов сонце
Уквітчане пелюстками барвінків,
Переливається мільярдами відтінків
Коли ти вранці дивишся в віконце.

08.01.2009


Рецензии