Я хот в би...

Я хотів би розпростерши крила,
Зі скали злетіти в височінь,
Та не зможу, бо не маю сили
Впоратись із владою тяжінь.

Я хотів би як пожовкле листя
Закружляти втікши від гілок,
Та не зможу, бо тоді б лишився
Без життя, без міркувань, думок…

Я хотів би променем  яскравим
Впасти на осяяну росу,
Та не зможу, бо не маю права
Забруднити доторком красу.

Я хотів би випасти дощами
На степи, поля, ліса, яри,
Та не зможу, бо не маю тями
Як мені зірватися згори.

Я хотів би поцілунком стати,
Щоб любов’ю розтопити злість,
Та не зможу, бо тепер «кохати»
Поміняло навпаки свій зміст.

Я хотів би зовсім без емоцій
Пережити весь на світі страх,
Та не зможу, бо не маю моці
Зупинити сльози на очах.

29.12.2008


Рецензии