Я в Херсон, чомусь, сумую

Ти десь десь знаходишся далеко зараз,
А я в Херсоні і , чомусь , сумую...
Між нами ріки, синє небо, хмари,
Та все одно в думках тебе малюю.

    Тебе, моя кохана,
    Тебе , моя єдина
    Чекать не перестану
    Щодня і щохвилини!

    В тобі моє кохання,
    В тобі моя надія...
    Це вперше і востаннє
    Любов в мені живліє!

Я ладен їхати куди завгодно
І витрачати всі рублі останні,
Бо серце в мене більше не холодне,
Тепер в мені живе твоє кохання.

Я знаю, перешкод нема в любові,
Кохання то є надгігантська сила
Могутніша за сонце, дощ і повінь,
Тим паче, коли так чекаєш мила!

І я до тебе прилечу на крилах
І розповім тобі як я кохаю...
Я покажу тобі таємну силу –
Любов. Я долечу, я відшукаю...

І ми з тобою зажевем як діти,
Настане час, я в почуттях признаюсь,
А ворог може навіть не радіти,
Бо все одно тебе я дочекаюсь!

25.09.2008


Рецензии