Я не можу без тебе

Тільки про тебе думки і мрії мої,
Погляд шукаю, що в нескінченність летить.
Я пам'ятаю всі дні прожиті з тобою
Та як підкажи тепер мені в світі цім жить?

Я не можу без тебе,
Я не бачу сенсу життя.
Відлітаєшь наче у небо,
А з тобою мої почуття!

Нам не бути з тобою -
Мі жнами скеля-стіна,
Та ніколи я не дозволю
Щоб тобі заподіяв хтось зла!

Ти в моїм серці, та, що змінила мене.
Сни і жадання ти полонила мої.
Моє кохання в церці моїм не помре,
Хоч би разом згинув раптом весь світ!


Рецензии