Вона любить дивитися в небо

Вона любить дивитися в небо,
В його ніжну прозору блакить.
Коли гляне, згадає про тебе
І заплющує очі на мить.

Вона любить дивитися в небо,
В його зоряну глибочінь.
Вона лине думками до тебе,
Але бачить лиш небо і тінь.

Вона любить дивитися в небо,
І на місяць яскравий нічний.
Вона мало що знає про тебе,
Та чи знає, що ти ще нічий?..

Вона любить дивитися в небо,
В ньому бачить твій погляд ясний.
Пригорни її ніжно до себе,
І не треба чекати весни.


Рецензии
подобається*

Ди Мэй   10.01.2011 02:06     Заявить о нарушении
дякую:*

Тина Вайлд   10.01.2011 02:15   Заявить о нарушении