Не чекай

         НЕ ЧЕКАЙ

1
Коли вже більше нікуди іти,
Коли у стіну вперлася дорога,
Коли завити хочеш з самоти,
Собі прощення попроси у Бога!

Приспів

Великий Боже, лиш тепер звертаюсь!
Великий Боже, лиш тепер хрестюсь!
Великий Боже, лиш тепер я каюсь!
Великий Боже, лиш тепер молюсь!

2
Тебе не жаль ні друзям, ні рідні.
Від них тепер не буде допомоги.
З останніх сил лиш руки підніми,
Собі прощення попроси у Бога!

3
Колись каміння ти порозкидав!
Та час настав каміння позбирати!
Коли в житті ти всіх поневажав,
Тепер залишилось лиш одного прохати!


Рецензии