Для мого брата

Для мого брата

Занепався духом?
Тимчасово так буває всім.
Є, що падають назавжди!
Не турбуйся. Це твоя путь.

Не турбуйся, бо можливо
занепад твій тільки на рік.
Проживеш, побачиш
новий розквіт весни.

Нові дощі впадуть:
Левади, луги й поля
травою позеленіють!
Сади наново розцвітуть.

Хвилини щастя прилитять,
немов метелики маленькі
та, в своїх крилах слабих,
твій дух сильно обіймуть.

Кажуть, весна на крилах
тоже літає. Рахує свої дні.
На хвилях коливання моря,
засипає. Часами задрімає!

А хтож і скаржитися міг би
Що спізнилися дощі весняні?
-- Даю тобі я раду, брате:
Бадьорий будь ще один рік!


Рецензии
классно
просто хорошо
редко искренне говорю)

Дзержицкий Владимир   10.01.2011 18:15     Заявить о нарушении