Через века и годы вижу маму. укр

11:12
«А»:
Через віки і роки я бачу маму.
Роботящу і розумну, добру саму.
Жаль, думки до неї линуть в час жорстокий,
Коли сумно і погано, одиноко.

Моя мама дуже лагідна, я знаю,
Усім серцем її ласку відчуваю,
Її приязнь, її щедрість, милосердя,
З нею можу я завжди бути відвертий.

Вона молиться за мене вдень і зранку,
І вечірню годину, й до світанку,
Я люблю свою матусю. Хай це знає,
Бо любов моя синівськая без краю.


Рецензии
А уж як вона любить!

Валентин Шишков   12.01.2011 13:54     Заявить о нарушении
Вы правы, наши мамы - святые, и их очень за это любить и беречь надо.

Валюша Александрова   12.01.2011 14:17   Заявить о нарушении