Хто?

Маё сэрца падобна на лёд.
Хто растопiць яго? Я чакаю...
Хто сагрэе яго зiмовым вечарком?
Заварыу'шы фiлiжанку кавы?

Хто у'смешкай сваёй падыме настрой,
Расказау'шы пра цiкавыя жарты?
Хто знянацку адорыць вясеннiм святлом,
Калi цёмна  у' пакоi настане?

Хто б не быу', ты толькi адзiн,
Мой  чаканы, ласкавы гаспадзiн...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.