Щастя

Ще учора ти маленька
Дівчинка гуляла.
По сусідству у садочку
Пісеньку співала.


Тата втратила ти рано,
Та біда не лишила,
Бо й матуся дуже хвора
Рано світ залишила.

Ти ж зростала з своїм братом
Без батьківської любові.
Слава Богу! Були тітка,
Та дядько здорові.

Як свою доньку рідненьку
Тебе полюбили.
Свою душу в тебе вклали,
Та благословили.

І Ісус тебе не лишив,
Ти теж його не облиш.
Розірви біду й прокляття.
Скажи всім незгодам: «Киш!»

У фаті стоїш сьогодні,
Бо заміж виходиш.
Ти залишила дитинство,
В шлюбне життя входиш.

Я – твій Ігор – брат за тебе
Перед Богом помолюсь.
Будь щаслива з чоловіком.
Вір у Бога, й не хвилюйсь.

Що тобі ще побажати,
Підведя всьому ітог.
Нехай буде у вас щастя.
Ну а щастя, то є Бог.
*****


Рецензии