Криниченька

Є у Бога криниченька,
В ній живая водиченька.
Пастухи там стада пасуть,
В світ  живую воду несуть.

Ти прийшов щоб напитися,
В тій водиці омитися.
Божу воду пий, споживай,
Душу грязную омивай.

Бо ходив по грязюці скрізь,
Аж по вуха в багно заліз.
Рядом Пастор овець пасе,
Тебе вмити воду несе.

Підбігає до тебе Він,
Підіймає тебе з колін.
Миє ноги й лице тобі,
Миє душу в живій воді.

Душу свою згубити ти міг,
Слава Богу,Пастух встеріг.
Слава Богу криниця є,
Що людям живу воду дає.
*****


Рецензии