Садок вишневий

Садок вишневий коло хати,
Хрущі над вишнями гудуть.
Кожна тварина і рослина,
Всі Богу славу воздають.

В тому садку літає бджілка,
Теж Бога славить і вона.
А в далині грає сопілка,
В ставочку ж плещеться піна.

Там плава рибка, квака жабка,
Ще й соловейко щебета.
Стукає дятел Богу в славу,
А кицька треться й каже: « Няв».

Шарко у буді гавка славно,
Качки на озері крякчать.
А ось де квочка та курчата
Для слави Бога не мовчать.

Для слави Бога всі долини,
Всі гори, ріки Та ліса.
Для слави Бога земля й небо
І навіть вранішня роса.

А ти, людино славиш Бога ?
Для слави Богу ти, чи срам ?
Поприбирай у свому серці,
Хай буде чистий Божий храм.


Рецензии
Славлю, а як же) Може, звiсно, недостатньо...
В цiлому, вiдчуття чогось такого свiтлого, величного вiд вашого вiрша...
Дуже сподобалося, щиро дякую.

Белый Птенчик   11.01.2011 03:05     Заявить о нарушении