Коротк фрази мимох дь

***

Короткі фрази мимохідь.
Щось незнайоме так болить.
Забуті поглядів секунди
І згадки посмішок на мить.
А може, серце і не лід?
Душі безкрилої політ?
Мене заводить у нікуди
Думок моїх безглуздий хід.

15.11.2006


Рецензии