Тебе нема, ти не сну ш

***

Тебе нема, ти не існуєш,
Але хтось дав тобі ім’я.
Ти не радієш, не сумуєш,
Не так чекаючи, як я.

Я не забув - поглянь на мене.
Ні, ні, навіщо цей обман?
Ніщо прекрасне і безмежне
Моїх не гоїть сивих ран.

Не зустрічай мої обійми -
Тобі замало лиш тепла.
Я зміг промовити очима,
Душа осліпнути змогла.

Тебе нема, ти не існуєш,
Лише ім’я тобі даю.
Ти не радієш, не сумуєш,
Не так, як я тебе люблю.

11.09.2006


Рецензии