Всього лише кохання

***

Всього лише кохання
У серці так тремтить,
Оманливе чекання
На тебе кожну мить.

Всього лиш сподівання
І жевріння надій,
Пригнічене зітхання
В самотності сумній.

Всього лиш поривання,
Неспокій у душі
І стомлене мовчання
У тиші й забутті.

Всього лише страждання -
Від болю не втекти,
Тяжке моє прощання
Щоразу назавжди.

Всього лише блукання
На відстані життя.
Всього лише кохання -
Незриме почуття.

13.07.2006


Рецензии