Як в д кохання помирати

***

Як від кохання помирати
Бентежно й солодко мені,
І тихо привидом блукати,
Ходити тінню по землі.

Там, де судилося зустрітись,
Де почуття знайшов своє,
Щоб знов на тебе подивитись,
Щоб тільки знати, що ти є.

10.07.2006


Рецензии