Ти подруга ноч

***

Ти подруга ночі,
Душі забаганка.
Твої темні очі
Наснились мені.
Ти слова палкого
Безмовна коханка.
Сама ні для кого,
Але всі твої.

Тебе підкорити
Не владне кохання,
Тебе не спинити
Нічим ні на мить,
Та все-таки мучить
Мене поривання
І серце пекуче
Тобою горить.

Чому володієш
Моїми думками,
Всміхатися вмієш,
Лишаючи біль?
І погляду гратись
Так звично між нами,
Та тільки зізнатись
Не вистачить сил.

Ні, ні, не посмію
На щось зазіхати
І власну надію
Ховатиму я,
Щоб тільки ці очі
Щораз впізнавати.
Ти подруга ночі,
Але не моя.

05.03.2006


Рецензии