Я не знаю, що сказати

***

Я не знаю, що сказати,
Що залишити між нами.
Тишу не перекричати
Чорно-білими словами.

Сни померли, мрій не треба,
І душі у грудях мало.
Не злітали ми до неба -
Це воно на землю впало.

Світ під нашими ногами
І свобода заважає.
Тільки час іде за нами,
Озирнись - і нас немає.

Доля почерком нерівним
Нам писала про розлуку,
Але день здавався вічним,
Нас тримаючи за руки.

Що ж тепер? Ходою смутку
Намагаюся тікати.
Ані втрат, ані здобутку
Я не хочу пам’ятати.

Щастя мить і тінь страждання -
Тільки спогади натхненні.
Просто випало кохання
Ненароком із кишені.

22.01.2006


Рецензии