Солодка

Пробач, незнайомко,
Що я так дивлюся...
Яка ти солодка,
Незнана спокуса.

Вуста твої - втіха.
Як пісня казкова,
Лунає так тихо
Солодка розмова.

І усмішка ллється,
І ніжністю віє.
Так солодко серця
Торкаються мрії.

Очима вбиваєш,
Береш у неволю.
Мого ти не знаєш
Солодкого болю.

Солодке бажання
Не сила ховати -
Нектару кохання
Твого скуштувати.

Оманливих чарів
Солодкі обійми,
Хвилини печалі
З думками своїми.

Як зорі самотні
У вікна ночами,
Ти прийдеш сьогодні
Солодкими снами.

Чом так несміливо
Душа моя змовкла?
Яка ж ти зваблива,
Яка ж ти солодка...

31.12.2005


Рецензии